ETIC.ECOLOGIC.ECHITABIL

Traiul Durabil - atelier de introducere în ecologie umană

Tags: CUIB, Mai Bine

Location: Iași

De câte planete avem nevoie pentru ca noi să putem menține stilul de viață curent fără a afecta șansele la o viață confortabilă a generațiilor viitoare? Oricare ar fi răspunsul realitatea este că avem doar una. Însă traiul durabil este un stil de viață ce are la bază mai mult decât preocuparea pentru echitatea intergenerațională. El presupune conștientizarea interdependenței, abordarea unei gândiri critice și însușirea libertății și responsabilității de a acționa în virtutea acestora.

Te invităm într-un cadru non-formal și liber să învățăm unii de la alții.Temele abordate au potențialul de a determina o mai bună înțelegere a propriei persoane în special prin analizarea directă sau indirectă a unor aspecte precum relațiile de putere în cadrul cărora activăm în viața cotidiană sau a presiunilor ce sunt exercitate asupra noastră pentru perpetuarea unui comportament specific. 

Atelierul este facilitat de către Andreea Ghiban și Anca Gheorghică, coordonatoarele Asociației Mai Bine și inițiatoarele Centrului Urban de Inițiative bune.

Participarea este gratuită. Pentru a vă înscrie, rezervați-vă un loc accesând acest link: 
https://www.eventbrite.com/e/traiul-durabil-atelier-de-introducere-in-ecologie-umana-tickets-16187029842.

Date: 21.03.2015 10:00:00