ETIC.ECOLOGIC.ECHITABIL

Mai bine faci, mai bine găsești

 

Ideile, sentimentele și acțiunile noastre ar fi mai puțin semnificative în absența dimensiunii umane a lor. Cu alte cuvinte, proiectele asociației Mai bine își au fundația sădită în fiecare om care a intrat în contact cu acestea, fie și doar în trecere.

 

Devino membru

Dacă și tu îți dorești un trai care să aibă însemnătate, clădit pe valori etice, principii ecologice şi năzuința de a crea o lume echitabilă, pașnică și incluzivă, atunci fii alături de noi și devino membru Mai bine

Află care sunt beneficiile care vin la pachet cu calitatea de membru Mai bine, ce ne propunem pentru viitor și cum poți să ne susții pe pagina https://incuib.ro/  

Membru

Fii Voluntar

Voluntarii pot fi un real ajutor pentru noi. Avem nevoie de persoane entuziaste, dedicate şi muncitoare, care-și doresc să devină un ambasador sau o ambasadoare pentru Mai bine.

Dacă vrei să te implici în organizarea și diseminarea activităților noastre, să devii activist prin promovarea valorilor Mai bine în lumea reală sau online, să contribui la alte acțiuni creative sau la unul dintre proiectele noastre permanente, atunci completează formularul de voluntar şi trimite-l la contact(arond)maibine.eu, alături de câteva rânduri în care să ne specifici ce te motivează să fii voluntar/ă.

 

Redirecționează 3,5%

Ne poți sprijini financiar, fără costuri suplimentare din partea ta, prin redirecționarea a 3.5% din impozitul pe venit, pe care altfel îl plătești la stat. Pentru a putea face acest lucru, singura condiție este să fi obținut în anul precedent venituri din salarii și să completezi acest formular, precum și această declarație de consimțământ privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

 Formularele se depun la Administrația Finanțelor Publice de care aparții, până la data de 25 mai a fiecărui an, cu formularul emis în respectivul an. Dacă vrei să eviți un drum până acolo și timpul pierdut cu așteptatul la coadă, ne poți lăsa sau trimite formularul la CUIB, pe strada Gavriil Musicescu nr. 14, Iași sau trimite pe contact{at}maibine.eu.

3,5%

Sponsorizează

Companiile comerciale plătitoare de impozit pe profit pot redirecționa până la 20% din suma datorată anual bugetului de stat către organizații neguvernamentale.

Condițiile pentru companiile care sunt plătitoare de impozit pe profit presupun ca suma să nu depășească 0.3% din cifra de afaceri, iar acțiunea trebuie justificată printr-un contract de sponsorizare, încheiat potrivit prevederilor legale, până la sfârșitul anului în curs.

Dacă vrei să ne sponsorizezi prin redirecționarea a 20% din impozitul pe profit sau pentru simplul fapt că rezonezi cu ceea ce facem, atunci te invităm să ne trimiți un mail pe contact(arond)maibine.eu.

Sponsor

Donează

Valorile pe care se sprijină misiunea şi proiectele noastre ne împiedică să apelăm la organisme private care încalcă drepturile omului sau care sunt recunoscute ca mari poluatori. Ne limităm posibilităţile de finanțare pentru a ne spori credibilitatea şi ne bucurăm că o putem face.

Orice donație este binevenită. Cea mai simplă modalitate de a face acest lucru este de a vira suma pe care o consideri de cuviință în contul deschis la Unicredit Bank, număr cont: RO27BACX0000000857400000 , deschis pe numele „Asociația Mai Bine”, CIF 25076322.

 

Informează-te

Te invităm să te abonezi la newsletterul Mai bine pentru a fi la curent cu ceea ce facem și pentru a rămâne mai aproape de noi.

 

Oricare modalitate de a ne sprijini ai alege, suntem încrezători că împreună putem duce mai departe misiunea asociației Mai bine de a crea un viitor în care noi, oamenii de pe această planetă, trăim în armonie între noi, cu natura și cu noi înșine. 

Donează