ETIC.ECOLOGIC.ECHITABIL

Serată balcanică-strângere de fonduri pentru ManiFEST

Tags: Mai Bine

Location: Acaju

Joi, 4 septembrie, de la ora 20.00, avem pregătită o serată cu iz balcanic, pentru a întâmpina oaspeţii pe ritmuri antrenante şi pentru a realiza o seară de strângere de fonduri stimulantă, pentru ManiFEST - primul festival împotriva fracturării hidraulice din ţară. Muzica va fi asigurată de artişti cu înclinaţie către frumos, fie el dans contemporan, muzică sau performance.

Intrarea va fi liberă, însă recomandăm o donaţie de 10 Ron pentru ca ManiFEST - eveniment alternativ de rezistenţă şi solidarizare cu locuitorii direct afectaţi de explorarea şi exploatarea gazelor de şist prin motode neconvenţionale - să devină realitate!

Prima ediție a festivalului antifracturare hidraulică ManiFEST, intitulată „Cu noi nu te PUIești”, va avea loc între 6 și 8 septembrie, la un kilometru de Puiești, jud. Vaslui, aproape de perimetrul Chevron.
Link-ul evenimentului este: facebook.com/events/468872753215895 (te rugăm dă join și invită-ți prietenii).
Pentru detalii despre festival, nu ezita să vizitezi pagina https://www.facebook.com/pages/ManiFest-Editia-Cu-noi-NU-TE-PUIesti/701285329921353 și să dai un click pe butonul „Like”.
Totodată, te invităm să faci un tur al site-ului ManiFEST:www.festivalmanifest.ro

Date: 04.09.2014 20:00:00