ETIC.ECOLOGIC.ECHITABIL

Din primăvara anului 2015, REDU redă viață textilelor și creează noi produse din materiale care altfel ar fi aruncate și ar amplifica impactul negativ asupra mediului înconjurător. Așadar, împlinim un an de când scoatem hainele din fire, realizăm produse unicat și investim suflet în trupul textilelor noastre.


Pe 22 aprilie, ciocnim un pahar de șampanie împreună cu comunitatea ieșeană care ne-a susținut până acum și cu cei interesați să ne cunoască și să afle de viziunea REDU, misiunea asumată și rezultatele obținute.

 

Sărbătorim primul an de existență printr-o prezentare a noii colecții de haine și accesorii Redesigned realizată de către slow fashion designerul norvegian și susținătorul nostru de la începuturi Lisbeth Lovbak Berg -https://llbfashion.com/ . 

 

Vom petrece timpul împreună pe ritmuri alese de Cel Visător & Tini Shikumini.

 

Intrarea este liberă, însă dată fiind capacitatea limitată a spațiului, accesul în sală se va face pe bază de invitație. Cei interesați să participe la acest eveniment sunt rugați să ne contacteze pentru a ne solicita invitațiile, menționând și numărul dorit, prin e-mail la [email protected] 

**********
Inițiat de Asociația Mai Bine, ONG cu peste 7 ani de experiență în activități privind protecția mediului, REDU are drept scop reducerea cantității de deșeuri textile prin transformarea lor în produse cu impact pozitiv asupra comunității. Proiectul este susținut din fonduri acordate de către Guvernul Norvegiei prin Mecanismul Financiar Norvegian 2009-2014 în cadrul domeniului de finanțare Inovare Verde în Industria din România.