ETIC.ECOLOGIC.ECHITABIL

Legături fertile

Tags: Mai Bine

Location: CUIB

Vă invităm joi, 11 septembrie, începând cu ora 18.00 la CUIB, la o discuţie despre o abordare responsabilă a creşterii de animale şi a cultivării de legume, cu producătorul care ne furnizează o parte dintre ingredientele folosite pentru preparatele regăsite în meniul CUIB, precum şi pentru o parte dintre membrii şi prietenii asociaţiei Mai Bine. Vom avea ocazia de a povesti, de a ne informa, de a lua contact cu o lume de care noi, persoanele care stăm în oraş, devenim din ce în ce mai deconectaţi.

Iniţiativa a luat naştere ca modalitate de a sprijini în mod direct persoanele din proximitatea noastră care cultivă cu grijă faţă de mediu şi faţă de utilizatorii finali, anume noi, consumatorii. Această colaborare este una de durată şi una care îşi propune în permanenţă identificarea unor noi consumatori dispuşi interesaţi de provenienţa legumelor, fructelor şi a altor tipuri de alimente, dar şi să susţină producătorii locali.

Fie că sunteţi interesaţi să vă implicaţi într-o astfel de colaborare, fie doriţi doar să aflaţi lucruri inedite, vă aşteptăm cu braţele deschise la CUIB!

Date: 11.09.2014 18:00:00