ETIC.ECOLOGIC.ECHITABIL

Țineți-vă bine, dăm startul la înscriere!

 

La proaspătul panou de cățărat instalat în incinta spațiului verde din curtea Casei Memoriale Pogor vom organiza în următoarea perioadă 3 cursuri de inițiere în bouldering, pe parcursul a aproximativ 3 săptămâni pentru fiecare modul în parte, în care facilitatorii vă vor instrui timp de circa 30 de ore.

 

Înscrierea la cursuri este gratuită, iar dat fiind faptul că numărul de locuri este limitat la 10 persoane pentru fiecare grupă în parte, participarea va fi posibilă doar pe baza înscrierilor în formularele online de mai jos, în funcție de perioada în care sunteți disponibili, pe principiul „primul venit, primul servit”.

 

Grupa 1: 11 – 31 august, înscriere la www.eventbrite.com/e/curs-de-initiere-in-bouldering-grupa-1-tickets-18039829616  

Grupa 2: 01 – 20 septembrie, înscrieri la www.eventbrite.com/e/curs-de-initiere-in-bouldering-grupa-2-tickets-18039873748

Grupa 3: 01 – 20 octombrie, înscrieri la www.eventbrite.com/e/cursuri-de-initiere-in-bouldering-grupa-3-tickets-18039898823

 

Cursurile se vor desfășura în zilele de marți și joi, în intervalul orar 18.00 – 20.00, cu posibilitatea de a exista mici modificări, stabilite de comun acord între facilitatori și participanți. Vârsta minimă pentru a vă putea înscrie este de 10 ani, cu următoarele mențiuni:

Copiii între 10 și 15 ani sunt obligați să fie cu un părinte sau un tutore legal de față și numai cu acordul lor în scris.

Tinerii între 16 și 18 ani sunt obligați să aducă un document care să ateste acordul unui părinte sau a unui tutore legal că au luat la cunoștință despre activitatea desfășurată, nefiind nevoie de prezența acestuia.

 

Get up! Boulder up!” este un proiect realizat și implementat de asociația Mai Bine, în parteneriat cu Muzeul Literaturii Române Iași și Sălița de Cățărat, cu sprijin financiar acordat de Fundația Comunitară Iași, prin Fondul TRANSGOR LOGISTIK.