ETIC.ECOLOGIC.ECHITABIL

Asociația Mai Bine este o organizație neguvernamentală din Iași, care și-a început activitatea în anul 2009 cu misiunea de a contribui la dezvoltarea durabilă a comunităţii locale prin implementarea de proiecte sub o abordare holistică, pe toate cele trei dimensiuni ale dezvoltării durabile: mediul natural, mediul social şi mediul economic.

Inițiativele noastre pot fi privite sub deviza „Gândește global, acționează local”, întrucât considerăm că trăim într-o lume deopotrivă din ce în ce mai interconectată și interdependentă. Încurajăm valori precum solidaritatea, echitatea, simplitatea voluntară și dezvoltăm proiecte care vizează protecția mediului și economia socială și, prin tot ceea ce facem, milităm pașnic pentru respectarea drepturilor naturii și a animalelor, respectiv a demnității umane.

Dacă împărtășești viziunea noastră și dorești să te implici în activitățile și proiectele noastre, atunci te invităm să te alături echipei noastre pentru postul de Asistent de proiecte.

Contractul este pe o perioadă determinată de 6 luni de zile, în regim part time (30 ore / săptămână), cu posibilitatea de a se prelungi ulterior și începe la 1 octombrie 2016. Doar persoanele selectate vor fi contactate în vederea stabilirii unei întâlniri în care să ne cunoaștem mai bine și, eventual, pentru începerea colaborării.

Pentru a aplica, trebuie să ne trimiți un mail la [email protected] în care să specifici poziția pentru care aplici, alături de CV-ul tăuși o scrisoare de motivație până pe 18 septembrie 2016.

 

Profilul candidatului ideal:

- studii superioare de specialitate absolvite cu diplomă de licență;

- experiență anterioară în ONG-uri și/sau voluntariat;

-cunoștințe solide de operare PC (Microsoft Office) și navigare pe internet; cunoștințele de operare programe grafice constituie un avantaj;

- foarte bună cunoaștere a limbii engleze scrise și vorbite (poate constitui un avantaj cunoașterea a două limbi străine: franceză, germană);

- spirit de inițiativă și eficiență organizatorică;

- abilități de învățare eficientă;

- abilități bune de comunicare, inclusiv de ascultare și vorbire;

- persoană creativă și empatică;

 

Responsabilitățile generale ale postului:

- sprijinirea logistică și administrativă a echipei în implementarea activităților și proiectelor;

- identificarea surselor de finanţare și sprijinirea în elaborarea aplicaţiilor;

- asistarea în elaborarea rapoartelor;

- comunicarea cu organizaţiile și instituţiile partenere, cât și în mediul online;

- sprijin în coordonarea voluntarilor;

 

Beneficiile pe care le oferim:

- venit competitiv;

- posibillitatea de prelungire a contractului de muncă;

- program de lucru flexibil (30 ore / săptămână, uneori și în weekend);

- posibilitatea dezvoltării personale și profesionale;

- mediu de lucru plăcut, în cadrul unei echipe diverse și motivate.