ETIC.ECOLOGIC.ECHITABIL

Duminică, 5 iunie 2022, de Ziua Mondială a Mediului, lansăm podcastul Pentru mai bine, care poate fi văzut pe canalele de Facebook, Instagram și Youtube ale asociației noastre, respectiv ascultat pe Spotify

Prin podcastul Pentru mai bine, creăm spații propice pentru conversații cu oameni care îndrăznesc să schimbe lumea: pacificatori, organizatori, vindecători, povestitori și inovatori care vin să împărtășească din experiențele proprii.

Vrem să ne inspirăm și să insuflăm, astfel încât fiecare dintre noi să ne găsim propria cale de a contribui la o lume mai bună, echitabilă, rezilientă și pașnică.

Primul sezon al podcastului Pentru mai bine este dedicat hranei, o necesitate fără de care nu am putea supraviețui și, totodată, un ritual care poate aduce oamenii împreună.

Însă, așa cum hrana poate fi văzută ca parte integrantă a bunăstării, ea vine la pachet cu multe alte ingrediente, mai mult sau mai puțin vizibile.
 
Invitații noștri au experiențe bogate în diverse dimensiuni a ceea ce noi numim #HranăPozitivă, iar fiecare dintre ei are povești care ne relevă noi moduri de a ne apropia de oameni și de natură prin intermediul roadelor și bucatelor.

Conversațiile sunt moderate de Caterina Pruteanu, ambasadoare în România a proiectului #OurFoodOurFuture.

Cine sunt primii invitați? Păstrăm supriza pentru duminica aceasta, 5 iunie, de Ziua Mondială a Mediului, așadar te așteptăm pe oricare din conturile noastre de Facebook, Instagram, Youtube sau Spotify

Podcastul este lansat în cadrul proiectului Our Food. Our Future, despre care poți citi mai multe aici. Dacă nu ai făcut-o deja, te invităm să-ți iei câteva minute din timpul tău și pentru a citi Manifestul Our Food. Our Future: Contestăm sistemul alimentar global defect.