ETIC.ECOLOGIC.ECHITABIL

Vineri, 16 octombrie, de la ora 20.00, la Teatru Fix, scoatem în lumina reflectoarelor lucrurile create în atelierul REDU şi vă invităm să le cunoaşteţi povestea.  

Vă aşteptăm cu o defilare pe muzică pregătită de Les Animaux, cu un mic spaţiu de prezentare şi vânzare precum şi cu disponibilitate mare de împărtăşire a valorilor şi a scopului nostru. Fiecare produs este unic atât prin traseul parcurs cât şi prin forma şi culoarea ce îl defineşte.

Pe lângă colecția nouă de toamnă-iarnă realizată împreună cu partenerul nostru norvegian, eco-fashion designer, Lisbeth Løvbak Berg, doar din resturi de materiale donate, vom expune și accesoriile și produsele upcycled realizate în special din hainele donate în centrele noastre de colectare din oraș. 

Toate produsele din colecțiile noastre, pe care le vom prezenta vineri, sunt unicat și în serie limitată iar scopul nostru este acela de scoate în evidență faptul că există alternative sustenabile la modul în care funcționează industria modei în acest moment.

La REDU, colectăm și recondiţionăm haine, redăm viaţă textilelor şi creem noi produse din materiale care, altfel, ar fi aruncate şi ar amplifica impactul negativ asupra mediului înconjurător. 

Iniţiat de Asociaţia Mai Bine, ONG cu peste 6 ani de experienţă în activităţi privind protecţia mediului, proiectul are drept scop reducerea cantităţii de deşeuri prin transformarea lor în produse cu impact pozitiv asupra comunităţii şi este susţinut din fonduri acordate de către Guvernul Norvegiei prin Mecanismul Financiar Norvegian 2009-2014 în cadrul domeniului de finanţare Inovare Verde în Industria din România.

Ne face plăcere să vă invităm să participați la eveniment, vineri, 16 octombrie, începând cu ora 20.00, la Teatru Fix.