ETIC.ECOLOGIC.ECHITABIL

Pre-event FânFest 2

Location: CUIB

În fiecare vară marea familie a Roșiei Montane se reunește la FânFest. Aflat în acest an la a noua ediţie, festivalul propune mai multe activităţi: proiecţii de filme documentare, piese de teatru, un forum social de activism, dezbateri, ateliere, expoziţii, concerte, tururi ghidate, activităţi speciale pentru copii, activităţi recreative, târg ţărănesc şi de produse artizanale. Povestea festivalului începe însă prin pregătiri din timp, prin pre-eventuri şi manifestări culturale și activiste care ne poftesc la @Roșia Montană.

Sâmbătă, 2 august, CUIB este gazda evenimentului de strângere de fonduri pentru ediţia de anul acesta a FânFest Roșia Montană. Programul pe care îl propunem constă în:

* între orele 12.00 şi 18.00 puteţi căuta prin lucrurile adunate de Bazar Solidar şi să le oferiţi o nouă întrebuinţare;

* între orele 18.00 şi 19.00 vom discuta despre Roşia Montană - patrimoniul natural, cultural şi, mai ales, oamenii de acolo, adevărata comoară din munţii Apuseni. Vom prezenta şi programul Adoptă o Casă la Roşia Montană, aflat în prezent în derulare, prin care voluntari de toate vârstele şi ocupaţiile pot contribui în diverse moduri la salvarea patrimoniului cultural;

* începând cu ora 19.00, terasa CUIB va găzdui un jam session acustic, în care toată lumea care are instrumente felurite este invitată să participe la o adunare muzicală creativă, jovială şi mai ales solidară.

O parte din încasările CUIB care vor rezulta din vânzările din timpul jam session-ului vor fi donate pentru sprijinirea organizării FânFest.

Date: 02.08.2014 12:00:00