ETIC.ECOLOGIC.ECHITABIL

Anul acesta aniversăm 7 ani de Mai Bine printr-un eveniment prin care vrem să avem răgazul de a petrece timp de calitate alături de cei apropiați de noi, căci atunci când ne uităm la cei din jurul nostru nu putem să nu îi apreciem pe toți cei care ne-au oferit încredere și sprijin până în prezent. Întrucât privim și spre viitor, tot mai încrezători în potențialul de a produce adevărate schimbări în comunitatea noastră, dedicăm acest eveniment de strângere de fonduri pentru sera ecologică pe care urmează să o construim anul acesta, Legumești. 

Vineri, 26 februarie, ne întâlnim la Teatru CUB începând cu ora 19.00, unde cei de la 
Slow Food Iași vor avea pregătite bunătăți pentru o șuetă între prieteni și o gustare sănătosă, după care vei dori să te lingi pe degete. 

De la 20.30, Fine, It's Pink ne vor încânta și oferi o experiență fermecătoare, printr-un recital viu, colorat și înmiresmat. Acordurile lor transced genurile muzicale, astfel că există sunete pentru fiecare. 

Între 22.00 și 01.00, NEICA Nimeni ne va transmite vibrații pozitive direct de pe vynil, pentru o mișcare continuă. Tempourile de el create sunt de fiecare dată altele, întocmai ca un maestru care știe să se joace cu artele.

În plus, avem premii felurite de la parteneri binevoitori, care ne sprijină evenimentul Dăruiești Legumești, prin intermediul căruia strângem fonduri pentru sera ecologică Legumești și, totodată, aniversăm 7 ani de Mai Bine.

Primii 100 de oameni care vor cumpăra bilete pentru Dăruiești Legumești vor primi automat, fără tragere la sorți, câte un premiu oferite de partenerii noștri, pe care îi vom prezenta pe fiecare în parte în perioada următoare. Acestea vor fi atribuite în mod aleatoriu numerelor de pe bilete – de la 1 la 100 –, urmând ca în seara evenimentului să aflii ce premiu ți-a fost sortit. 

Biletele pot fi achiziționate de la cafenelele Acaju, Meru Iaşi, CUIB, precum și de la birourile Mai Bine, care se află pe str. Petru Rareș nr. 6, în spațiul pe care îl împărțim cu REDU, până pe 25 februarie, inclusiv, în schimbul unei contribuții de 50 Ron. Numărul total de bilete puse la dispoziție va fi de 150, în conformitate cu capacitatea maximă a spațiului, însă nimeni nu va ieși la final fără o mulțumire, venită din exterior și/sau din interior. În plus, toți participanții vor primi semințe naturale chiar de la intrare, de la prietenii noștri de la Ecoruralis-în sprijinul Tăranilor. 

În cazul în care nu reușești să ajungi în nici unul din spațiile unde pot fi găsite biletele, atunci poți face o donație online în contul Mai Bine, în valoare de 50 Ron, în care să fie specificat clar „Dăruiești Legumești”, folosind următoarele date:

Asociația Mai Bine 
Str. Amurgului nr. 4, Iași, 700415 
CIF 25076322
UniCredit Bank - RO27BACX0000000857400000 (cont Ron)

Fii alături de noi, pentru ca și tu să Dăruiești Legumești!

Detalii suplimentare și posibilitatea de a contribui la etapa Sădești Legumești, fie că poți sau nu să ajungi la eveniment, se află la https://www.generosity.com/community-fundraising/legume-ti-the-ecological-greenhouse