ETIC.ECOLOGIC.ECHITABIL

Balcoane verzi - atelier de grădănărit

Location: Muzeul Mihail Sadoveanu

Joi, de la ora 14.00, ne reîntâlnim la Grădina socială „MLR” pentru a afla mai multe informațiidespre cum poți să îți construiești o mică grădină în propria casă. Vor fi abordate mai multe detalii specifice precum cele mai bune practici în funcție de orientarea geamurilor față de pozițiile cardinale, cum să cultivi sau să muți plantele din ghivece ori ce metode ingenioase pot fi folosite pentru a utiliza cât mai eficient spațiul din interiorul casei pentru a crea un microecosistem.

Atelierul va fi susținut în limba engleză de 2 traineri cu expertiză de la asociația „Equiterre, partner for sustainable development” din Elveția, iar voluntarii asociației Mai Bine vor asigura interpretariatul pentru cei care au nevoie. Atelierul va avea o durată de aproximativ 4 ore, cu o pauză de cafea oferită cu sprijinul CUIB. 

Activitatea face parte din proiectele "Instrumente educative și participative pentru dezvoltare durabilă", proiect co-finanţat printr-un grant din partea Elveţiei prin intermediul Contribuţiei Elveţiene pentru Uniunea Europeană extinsă şi din “Cultivăm oraşul”, proiect cofinanţat de Fundatia Comunitara Iasi şi de Host Europe Group Romania.

Date: 14.05.2015 14:00:00