ETIC.ECOLOGIC.ECHITABIL

Atelier de Meșteșugărit

Tags: Mai Bine

Location: Muzeul Mihail Sadoveanu

Vântul rece și temperaturile în scădere ne amintesc de sosirea iminentă a iernii, iar acest lucru înseamnă că ne apropiem de o pauză în activitățile noastre de la Muzeul Sadoveanu. Dar înainte de a încheia socotelile pentru acest sezon, ne-am propus să instalăm primele elemente de mobilier urban, care vor fi amenajate în jurul unei căsuțe in miniatură, mare parte dintre acestea fiind donate de tineri arhitecți și studenți la arhitectură, care cred în ceea ce facem noi.

Întrucât prognoza meteo indică prezența soarelui, iar noi ne pregătim deja cu băuturi calde și gustări, propunem ca sâmbătă, 22 noiembrie, de la ora 09.00, să ne adunăm din nou la Muzeul Sadoveanu (puțin mai sus de Agronomie) pentru a recondiționa și pentru a oferi o viață prelungită materialelor de care dispunem. Pe scurt, vom reface acoperișul căsuței, pe care o vom transforma într-un foișor cu mobilier fix și mobil, vom picta și vom face permutări astfel încât, primăvara care urmează, să începem în forță cu activități și evenimente la care să participăm cu atât mai mult drag, cu cât noi vom fi creat contextul.

Activitatea face parte din proiectele "Instrumente educative și participative pentru dezvoltare durabilă", proiect co-finanţat printr-un grant din partea Elveţiei prin intermediul Contribuţiei Elveţiene pentru Uniunea Europeană extinsă şi din “Cultivăm oraşul”, proiect cofinanţat de Fundatia Comunitara Iasi şi de Host Europe Group Romania.

Date: 22.11.2014 09:00:00