ETIC.ECOLOGIC.ECHITABIL

Atelier de grădinărit 18 aprilie

Tags: grădini urbane, permacultură, convivialitate

Location: Muzeul Mihail Sadoveanu

Sâmbătă, 18 aprilie, ne revedem de la ora 10.00 la grădina comunitară din proximitatea muzeului „M. Sadoveanu”, situată puțin mai sus de Rond Agronomie, pentru a continua activitățile de grădinărit pe care le-am început anul anterior. Toamna trecută am început să conturăm spațiul și să îl pregătim, iar semne ale intervențiilor noastre sunt deja vizibile.

Ceea ce ne propunem pentru această întâlnire este de a ne reconecta cu natura, iar pentru a nu distruge ce am făcut până acum, dar și pentru a proteja diferite spații în care vom realiza mici „enclave vii”, ori pentru a delimita spațiile de socializare, activitatea principală pe care o vom realiza sâmbătă este crearea unor căi de acces, folosind mulci, cărămizi folosite (pe care le vom completa, de va fi nevoie) și creativitate în design.

Activitatea face parte din proiectele "Instrumente educative și participative pentru dezvoltare durabilă", proiect co-finanţat printr-un grant din partea Elveţiei prin intermediul Contribuţiei Elveţiene pentru Uniunea Europeană extinsă şi din “Cultivăm oraşul”, proiect cofinanţat de Fundatia Comunitara Iasi şi de Host Europe Group Romania

Date: 18.04.2015 10:00:00