ETIC.ECOLOGIC.ECHITABIL

Începem o serie de mici ateliere prin care ne dorim să împărtășim cu voi bucuria creației și satisfacția de a realiza produse unice din materiale care, altfel, ar fi aruncate.

Sâmbătă, 7 noiembrie, de la ora 16.00 până la 18.00, rezervăm pentru voi magazinul nostru primitor, pregătim materiale diverse și ustensile pentru toată lumea și vă îndrumăm să realizați mici cadouri ochioase din textile pe care le veți lua cu voi acasă.

Pentru participare, vă rugăm să ne trimiteți un mesaj privat cu numele complet și numărul de telefon până la data de 5 noiembrie. Locurile sunt limitate iar taxa este de 15 ron/persoană.

---------------------
Iniţiat de Asociaţia Mai Bine, ONG cu peste 6 ani de experienţă în activităţi privind protecţia mediului, REDU are drept scop reducerea cantităţii de deşeuri prin transformarea lor în produse cu impact pozitiv asupra comunităţii şi este susţinut din fonduri acordate de către Guvernul Norvegiei prin Mecanismul Financiar Norvegian 2009-2014 în cadrul domeniului de finanţare Inovare Verde în Industria din România