ETIC.ECOLOGIC.ECHITABIL

În perioada iulie - august realizăm o serie de ateliere săptămânale la Legumești, prin care vrem să împărtășim cunoștințele acumulate și să ne bucurăm împreună de experiența de a construi cu materiale naturale. Vom contribui astfel la ridicarea serei ecologice Legumești, un proiect comunitar pe care îl dezvoltăm cu scopul de a multiplica și de a împărți semințe naturale, tradiționale, precum și semințe ale cunoașterii.


Cel de-al doilea atelier din seria „Animă-te la Legumești” va avea loc vineri, 8 iulie, de la ora 9.00, și vom sta cât ne vor ține puterile și voia bună. Din cauza condițiilor meteo care sunt prognozate pentru ziua de sâmbătă, ne vedem nevoiți să nu organizăm șederea peste noapte, respectiv a doua zi de lucru. 


Ce ne propunem să facem: finalizarea soclului din saci cu piatră, continuarea pereților din cob, tencuială, consolidarea sobei în aer liber. Vom împărtăși din cunoștințele adunate, așadar experiența în construcții naturale nu este necesară, ba dimpotrivă, te provocăm să înveți prin a face. 

Atelierul este gratuit, ba mai mult, vom asigura masa de prânz via CUIB, așadar dacă vrei să participi, atunci e musai să completezi acest formular până joi, ora 20.00, pentru a ne organiza eficient: 
https://docs.google.com/forms/d/16LWJ1cCOQ2Sqk2K6fDpwS94JECTbDFj8ZZgTfoJyBGc/viewform?c=0&w=1

ANIMÁ, aním, vb. I. Tranz. și refl. A (se) face mai activ sau mai expresiv, a da sau a căpăta mai multă viață; a (se) însufleți. // Sursa:www.dexonline.ro