ETIC.ECOLOGIC.ECHITABIL

Duminică, 27 martie, de la ora 12.00, ne așezăm la masă la CUIB, unde vom savura Micul Prânz, adică eveniment de strângere de fonduri sub forma unui ospăț delicios, preparat din ingrediente naturale și asezonat cu măiestrie de o persoană care ne inspiră, de La mine sub nuc.

Meniul: 

Canapes Aperitiv – pâine cu semințe + salată de primăvară; pârjoale de legume + cremă de caju cu mărar și ceapă verde;


Supă cremă de mazăre – saleu pizza, tofu în saramură, soia crocantă și frunze proaspete de mentă;

Grâu în sos afumat de migdale – cu cartofi, broccoli cu usturoi, fâșii de sfeclă, migdale prăjite și leuștean;

 

Kulfi din sâmburi de pin – cu sirop de arțar, busuioc și căpșuni


Micul Prânz este un eveniment prin care urmărim să strângem fonduri pentru 
Legumești, prețul unui bilet fiind de 50 Ron. Pentru a participa, trebuie să faci o rezervare pentru unul din cele 30 de locuri disponibile până joi, 24 martie, ora 23.59, completând formularul următor: https://www.eventbrite.com/e/micul-pranz-3-la-mine-sub-nuc-tickets-23042231936

Pe parcursul zilei de vineri, 25 martie, vom suna pe fiecare dintre voi pentru a confirma rezervarea, urmând ca biletul să îl plătiți atunci când veniți la eveniment. În cazul în care intervine ceva și sunteți nevoiți să anulați rezervarea, vă rugăm să faceți acest lucru cât mai curând posibil la numărul de telefon 0751.274.286 – Alex.


--
Legumești înseamnă o seră ecologică unde vom planta şi, ulterior, vom împărți semințe naturale, tradiționale, precum și semințe ale cunoașterii. 

Pentru informații suplimentare, cât și pentru a afla cum poți ajuta Legumești să crească, te invităm să intri pe următorul link: https://www.generosity.com/community-fundraising/legume-ti-the-ecological-greenhouse/x/13187981