ETIC.ECOLOGIC.ECHITABIL

AlimenTerra

Dialoguri fertile cu tineri, despre hrană

Una dintre problemele fundamentale ale comunicării este că nu ascultăm pentru a înțelege, ci pentru a răspunde. Hai să ne împărtășești ce știi despre hrana pe care o consumi, iar noi promitem să te ascultăm pe bune.

Dacă ai între 18 și 35 de ani, ești curios/oasă sau pasionat/ă de hrană, oameni sau planetă, atunci te invităm la întâlnirea din orașul tău:

Iași, sâmbătă, 15 august, ora 10.50, în grădina de la REDU;

Cluj-Napoca, vineri, 21 august, ora 17.50, în Parcul Central;

Târgu Mureș, duminică, 23 august, ora 10.50, în Parcul din Cetatea Medievală;

Timișoara, miercuri, 26 august, ora 17.50, în Parcul Botanic;

Oradea, vineri, 28 august, ora 17.50, în Parcul 1 Decembrie.   

Vom petrece împreună aproximativ două ore, timp în care vei discuta cu tineri ca tine, într-o atmosferă degajată, despre hrană și alte subiecte interconectate. Tu aduci pofta de a vorbi, iar noi pregătim gustări sănătoase, așadar înscrie-te aici până joi, 13 august, ora 23.59.

Participarea este gratuită, însă locurile sunt limitate. Punctele de întâlnire vor fi comunicate doar persoanelor selectate. 

În contextul epidemiologic actual, luăm toate măsurile de precauție necesare pentru a organiza activitatea în condiții de siguranță. Te anunțăm din timp despre ceea ce trebuie să faci pentru ca fiecare dintre noi să ne simțim într-un cadru sigur.  

Organizatori și parteneri

Activitatea AlimenTerra. Dialoguri fertile cu tineri, despre hrană este organizată de asociația Mai bine și face parte din proiectul #GoEAThical, care este finanțat de Uniunea Europeană. 

Asociația Mai bine este o organizație fondată în anul 2009, în Iași, care are ca misiune promovarea teoretică și practică a dezvoltării durabile prin inițiative și proiecte organizate și dezvoltate în patru domenii de acțiune: educație pentru dezvoltare durabilă, protecția mediului, antreprenoriat social verde și implicare civică. 

Prietenii și partenerii noștri locali, cărora le suntem recunoscători pentru sprijinul oferit în demersul nostru sunt: CUIB (Iași), Clujul Sustenabil (Cluj-Napoca), Sănătate Urbană. Trai cu blândețe (Târgu Mureș), CRIES - Centru de Resurse pentru Inițiative Etice & Solidare (Timișoara) și ONO-Despachetărie (Oradea). 

Conținutul acestui material intră în responsabilitatea asociației Mai bine și nu reflectă în mod necesar poziția oficială a Uniunii Europene.