ETIC.ECOLOGIC.ECHITABIL

Asociația Mai Bine vă invită luni, 26 februarie, la CUIB, de la ora 18.30, la evenimentul prin care marcăm finalul proiectului Make Fruit Fair!, ce a fost implementat de un consorțiu de 15 organizații europene și 4 organizații de producători și muncitori din Sudul Global - Camerun, Columbia, Ecuador și insulele Windward, și care a fost coordonat de Oxfam Germania.

Luna februarie 2018 marchează și împlinirea a 9 ani de existență a asociației Mai Bine, perioadă în care membrii care au contribuit la dezvoltarea organizației au învățat o mulțime de lucruri, iar una dintre cele mai importante lecții este faptul că schimbarea este constantă. În cadrul evenimentului, membrii asociației vor discuta despre experiențele din cei 3 ani ale proiectului Make Fruit Fair! și cum doresc să continue să sprijne muncitorii și micii producători prin comerțul echitabil. Aceștia vor prezenta și informații despre alte inițiative care au marcat parcursul organizației în ultimii ani, care au fost posibile și datorită sprijinului primit din partea comunității locale. Accentul va fi pus pe sustenabilitatea activității asociației Mai Bine în viitor, pentru a continua să reprezinte un reper în schimbarea către o lume mai bună, în care să trăim cu toții în armonie cu noi, cu cei din jurul nostru, precum și cu biodiversitatea.

Vă invităm așadar la acest eveniment pentru a învăța din trecut, pentru a privi cu nădejde în viitor și pentru a ne bucura de prezent. Intrarea este liberă, însă deoarece locurile sunt limitate, vă rugăm să vă rezervați un loc la [email protected]

Activitatea face parte din proiectul Make Fruit Fair!, care reprezintă un consorțiu global format din 19 parteneri din UE, Camerun, Columbia, Ecuador și insulele Windward, coordonat de Oxfam Germania. Proiectul este finanțat de Uniunea Europeană.

Proiect finanțat de Uniunea Europeană.