ETIC.ECOLOGIC.ECHITABIL

CUIB aniversează 4 ani de inițiative bune

Au trecut 4 ani de când am lansat la Iași primul spațiu de consum sustenabil și prima întreprindere socială de tip bistro din România.

Vineri, 8 decembrie, începând cu ora 19.00 vă așteptăm în spațiul nostru de consum responsabil pentru a petrece împreună seara pe care o dedicăm nouă (da, ne referim și la voi, dragi cititori), tuturor celor care facem din CUIB un proiect cu impact pozitiv și care alegem să Trăim Mai Bine.

Vă invităm să luați parte și la celelalte evenimente care completează momentul nostru aniversar, care vor fi organizate la CUIB de către partenerii  și prietenii noștri.

Sâmbătă, 9 decembrie, la ora 12.00, membrii Vegan in Romania vă cheamă la proiecția filmului Peaceable Kingdom, pentru ca la final să discutați pe temele prezentate în cadrul documentarului. Intrarea este liberă, însă numărul de locuri e limitat, așadar rugămintea organizatorilor este de a vă confirma prezența printr-un mesaj aici.

Duminică, 10 decembrie, între 17.00 și 19.30 sunteți invitați de Slow Food Iași să marcați împreună cu ei Terra Madre Day, o zi dedicată hranei sănătoase, pregătită cu respect pentru biodiversitatea regională și mediul înconjurător. Activitatea se va desfășura sub forma unui bufet  Gustă Slow de Terra Madre Day, cu acrituri, murături și tot felul de bunătăți adunate în cămară pentru iarnă, în spiritul #menuforchange. Taxa de participare este 25 RON (plata la intrare), iar locurile (și preparatele) sunt limitate așadar înscrieți-vă degrabă aici.

Luni, 11 decembrie, începând cu ora 19.00, Trupa de Teatru Labirint Senzorial Introspect vă provoacă prin ReStart, o experiență senzorială inedită. Locurile sunt limitate, așadar rezervarea telefonică este obligatorie. Folosiți cu încredere (și cât mai curând) numărul 0746 077 325, iar membrii Introspect vă încurajează să faceți o donație de 25 RON, urmând ca suma strânsă la final să o folosească pentru o cauză nobilă. Mai multe detalii despre eveniment puteți găsi aici.