ETIC.ECOLOGIC.ECHITABIL

Ajută-ne să gătim cel puțin 3000 de porții de hrană caldă pentru oamenii străzii!

 

Anul trecut am reușit să împărțim aproape 500 de litri de ciorbă de legume oamenilor fără adăpost din Iași.

Ne continuăm activitatea, iar pe parcursul lunilor reci ne propunem organizarea unei campanii de strângere de fonduri și de alimente și gătirea de mese calde săptămânale pentru cel puțin 100 de oameni ai străzii.

Prin implicarea a cel puțin 10 voluntari, timp de cel puțin 12 săptămâni, ne propunem gătirea o dată pe săptămână a câte 50 litri de ciorbă de legume la CUIB - Centrul Urban de Inițiative Bune de care vor beneficia cel puțin 100 de oameni ai străzii asistați de către Fundația un Coup de Main d’Emmaus, cu sprijinul căreia vom distribui hrana.

 

Ca să ne continuăm această activitate, avem nevoie de sprijinul tău.

Ajută-ne să ajutăm, donând în contul Asociației Mai Bine, cod unic de înregistrare 250 76 322, prin transfer bancar în contul RO27BACX0000000857400000 deschis la UNICREDIT BANK sau prin butonul DONEAZĂ de pe pagina www.maibine.org (PayPal), cu mențiunea “hrană caldă pentru oamenii străzii”.

Promovarea acestei activități de strângere de fonduri este una dintre cele 12 activități ale proiectului “B! The Change, Gandeste global, Acționează local”, co-finanțat de Uniunea Europeană prin programul "No Planet B".