ETIC.ECOLOGIC.ECHITABIL

Luna februarie marchează în fiecare an un moment special pentru asociaţia noastră, este o perioadă în care privim cu drag la toate realizările pe care le-am făcut în anul care a trecut, în care apreciem oamenii care ne-au ajutat, care ne sunt alături şi care ne sprijină, o perioadă în care facem noi planuri pentru a transpune ideile şi aspiraţiile noastre în fapte concrete, menite să contribuie la crearea unei lumi mai aproape de ceea ce ne dorim pentru noi toţi.

Vineri, 21 februarie, te invităm să celebrezi alături de noi aniversarea a 5 ani de Mai Bine într-o atmosferă prietenoasă, caldă şi festivă.  De la ora 20.00, la Galeriile Pod Pogor – Fiul, vă pregătim un concert Jazz mix cu Catrinel Bejenariu şi nişte Domni, urmat de ritmuri alese într-un after party cu Beat Poetry şi cu Les Animaux.  Biletele pentru eveniment pot fi achiziţionate în avans de la CUIB – Centrul Urban de Iniţiative Bune - la preţul de 10 lei sau în seara evenimentului, la preţul de 15 lei.
 
Pentru un meniu complet, prietenii noştri de la Slow Food Iaşi vor pregăti în mod special pentru această seară preparate uşoare şi gustoase, în combinaţii aparte, din produse locale şi de sezon, care vor putea fi achiziţionate pe tot parcursul petrecerii. Cum ingredientele, spunem noi, sunt destule pentru o seară de pomină, te aşteptăm cu mare drag să sărbătoreşti Mai Bine alături de noi!