ETIC.ECOLOGIC.ECHITABIL

Aparții Comunității Mai Bine!

 

Ajută, Sprijină, Seamănă, Contribuie, Redu împreună cu noi.

 

Ideile, sentimentele și acțiunile ar fi mai puțin semnificative în absența dimensiunii umane a lor. La fel și verbele enumerate. Cu alte cuvinte, proiectele noastre își au fundația sădită în fiecare om care a intrat în contact cu acestea, chiar și fugitiv. Putem Trăi Mai Bine pentru că suntem o Comunitate.

 

Fii parte a acesteia și seamănă gândurile ei de mai bine prin Cardul de Membru.

Odată ajuns la tine, beneficiezi de:

o Reducere de 20% la produsele alimentare din meniul CUIB.

o Reducere de 10% la produsele non-alimentare și la cele din magazinul CUIB.

o Reducere de 10% la produsele și serviciile REDU.

o Reducere de 10% la evenimentele Asociației Mai Bine.

Acesta poate fi găsit la CUIB și este activ pentru o perioadă de 3, 6 sau 12 luni în schimbul sumelor de 70, 120 și 200 RON.  Poți completa formularul de apartenență la Comunitatea Mai Bine descărcându-l de aici, sau îl completezi direct la CUIB. Te așteptăm cu drag!

Cardul este nominal și valabil doar în prezența C.I. Stundenții elevii vârstnicii și membrii activi dispun de o reducere de 25%. În cazul în care sunteți membru activ și/sau student, elev, vârstnic reducerea se cumulează, deci e 50%. 

Dacă și tu îți dorești un trai care să aibă însemnătate, clădit pe valori etice, principii ecologice şi năzuința de a crea o lume echitabilă, pașnică și incluzivă, atunci implică-te alături de noi. Considerăm că în fiecare om există potenţial de schimbare în mai bine, iar în momentul în care îți propui să investești timp în modelarea unor alternative mai bune în cadrul comunității, te invităm să iei în calcul cea mai potrivită variantă de a face acest lucru împreună. 

Devino membru

Te regăseşti în valorile pe care le promovăm aici şi vrei să ne sprijini activitatea? Primul pas presupune să te înscrii în asociația noastră prin completarea unui formular de membru aiciVei putea alege între a fi membru simpatizant, care ne sprijină principial și financiar, prin Cardul de Membru, și a deveni membru activ, care se implică în mod direct în activitățile asociației pe termen mediu sau lung, respectiv sprijină Comunitatea Mai Bine. Dacă ai întrebări sau nelămuriri, atunci scrie-ne pe contact(arond)maibine.eu.    

Membru

Fii Voluntar

Voluntarii sunt de real ajutor pentru noi. Avem nevoie de persoane entuziaste, dedicate şi muncitoare. Fie că ai o oră sau o zi pe săptămâna disponibile, orice contribuţie poate fi cu adevărat semnificativă în demersurile noastre, iar pentru a deveni voluntar nu este necesar să plătești vreun aport financiar. 

Poţi deveni un ambasador pentru Mai Bine prin implicarea în sau diseminarea activităților noastre, poţi fi un cyberactivist şi promova valorile şi proiectele noastre în mediul online, poţi contribui la organizarea de evenimente și alte acțiuni creative, ne poţi ajuta în campanii de strângere de fonduri, te poţi implica în unul dintre proiectele noastre permanente, sau poţi propune noi activităţi, la care noi te vom sprijini în măsura disponibilității noastre. Completează  formularul de membru şi trimite-l la contact(arond)maibine.eu alături de câtea rânduri în care să ne specifici ce te motivează să fii voluntar. 

 

2%

Ne poți sprijini financiar fără costuri suplimentare din partea ta, prin redirecționarea a 2% din impozitul pe venit pe care îl plătești la stat. Poți alege destinația sumei ca fiind Asociația Mai Bine, CIF 25076322, Cont bancar RO27BACX0000000857400000, conform prevederilor din art. 79, art. 82 (alin. 6) și art. 102 din Legea nr. 227/2015. 

Pentru a putea face acest lucru, singura condiție este să fi obținut în anul precedent venituri din salarii, iar apoi trebuie să completezi Formularul acesta. Formularele se depun la Administrația Finanțelor Publice de care aparții până la data de 25 mai a fiecărui an, cu formularul emis în respectivul an.

Dacă vrei să eviți un drum până acolo și timpul pierdut cu așteptatul la coadă, ne poți lăsa sau trimite formularul la CUIB, pe strada Gavriil Musicescu nr. 14, Iași. Dacă ai orice alte întrebări sau nelămuriri, atunci trimite un mail pe contact(arond)maibine.eu.

2%

Sponsor

Companiile comerciale plătitoare de impozit pe profit pot redirecționa până la 20% din suma datorată anual bugetului de stat către organizații neguvernamentale.

Condițiile pentru companiile care sunt plătitoare de impozit pe profit presupun ca suma să nu depășească 0.3% din cifra de afaceri, iar acțiunea trebuie justificată printr-un contract de sponsorizare, încheiat potrivit prevederilor legale, până la sfârșitul anului în curs.

Dacă ai orice alte întrebări sau nelămuriri ori dacă vrei să ne sponsorizezi dincolo de această prevedere, atunci trimite un mail pe contact(arond)maibine.eu. 

Sponsor

Donează

Valorile pe care se sprijină misiunea şi proiectele noastre ne împiedică să apelăm la organisme private care sprijină cele mai multe dintre ONG-urile din România. Nu vei vedea printre partenerii sau sponsorii noştri multinaţionale care încalcă drepturile omului sau care sunt recunoscute ca mari poluatori. Ne limităm posibilităţile de finanțare pentru a ne spori credibilitatea şi ne bucurăm că o putem face.

Dobândirea independenței financiare însă este foarte dificilă pentru organizaţiile non profit. Orice donație este binevenită. Cea mai simplă modalitate de a face acest lucru este de a vira suma pe care o consideri de cuviință în contul deschis la Unicredit Bank, număr cont: RO27BACX0000000857400000 , deschis pe numele „Asociatia Mai Bine”, CIF 25076322.

 

Oricare modalitate de a ne sprijni alegi, suntem încrezători că împreună putem duce mai departe misiunea asociației Mai Bine de a crea un viitor în care oamenii trăiesc în armonie între ei, cu natura și cu ei înșiși. 

Donează